Despre noi

Scopul declarat al societatii noastre este de a satisfice pe deplin cerintele explicite si implicite ale clientilor si de a obtine o calitate superioara a serviciilor prestate in domeniul nostrum de activitate. Societatea a parcurs etapele prevazute de standardele international ISO 9000 privind conducerea si asigurarea calitatii. In sprijinul acestor reglementari, tendinta este de a imbunatati functionarea sistemului de management al calitatii.

Intrucat energia electrica reprezinta una din prioritatile timpurilor noastre, consideram ca tot ce este legat de aceasta merita intr-o oarecare masura interesul dumneavoastra.

Personalul firmei noastre este instruit tehnic dar si din punct de vedere al sanatatii si protectiei muncii, personalul firmei adaptandu-se rapid in orice imprejurare. Esenţa întreprinderii este efortul uman, iar eficienţa şi eficacitatea acesteia sunt influenţate, în mare măsură, de comportamentul angajatilor în cadrul acesteia. Personalul reprezintă una din cele mai importante investiţii a firmei noastre ale cărei rezultate devin tot mai evidente în timp.